Uutiset & artikkelit

Haemme TUOTESPESIALISTIA

15.10.2021

Vahvistamme plastiikka-, gastro- ja gynekologisten tuotteiden myyntitiimiämme ja etsimme aktiivista

TUOTESPESIALISTIA

vastaamaan Länsi-Suomen (TYKS ja TAYS erva) alueella nimettyjen tuoteryhmien myynnistä.
Tehtävässäsi toimit osana myyntitiimiä ja vastaat omalla alueellasi itsenäisesti plastiikka- ja gastrokirurgisten, endoterapia- ja urogynekologisten tuotteiden myynnistä ja myynninedistämistoimenpiteistä. Työnkuva on laaja ja monipuolinen; koulutat aktiivisesti asiakkaita ja olet asiakkaiden tukena tuotevalinnoissa. Työ on itsenäistä, joten toivomme sinulta hyvää itsesi johtamista ja aloitekykyä sekä omaat yhteistyötä rakentavan työotteen sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa. Tukenasi toimii kokenut myyntitiimi sekä lähin esihenkilösi.

Työhösi sisältyy paljon matkustamista; pääsääntöisesti Suomessa, mutta myös satunnaisesti ulkomailla. Suomessa käytämme matkustamiseen työsuhdeautoa, joten tarvitset voimassa olevan ajokortin.
Toivomme, että sinulla on jo kokemusta itsenäisestä tuloksellisesta myyntityöstä terveydenhuollon tuotteiden parissa ja vahva tuotetuntemus endoterapia- ja leikkaussalialasta. Taustasi voi olla joko sairaala- tai kaupalliselta puolelta. Ennen kaikkea odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, halua ottaa vastuuta ja innostusta uuden jatkuvaan oppimiseen. Työ edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa. Asuinpaikkasi olisi hyvä sijaita myyntialueellasi, esim. Turku-Pori-Tampere-akselilla.

Haluatko tietää lisää tehtävästä?
Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö
Leila Tuokko, puh 050 325 5762, ke 20.10. klo 9-11 ja pe 29.10. klo 9-11.

Kiinnostuitko? Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Hakuaika päättyy 2.11.2021, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Liitä mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

LINKKI ILMOITUKSEEN – HAE JO TÄNÄÄN!

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 mrd. euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen ja tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Teemme työtä koko sydämellämme.

Tutustu meihin tarkemmin: www.mediq.fi

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja.
Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä.